Vänligen kontakta info@cosmoreels.se innan du överväger att returnera din produkt.

Vi accepterar returer av oöppnade produkter som har köpts hos Look by Linn inom 14 dagar från inköpsdatum. Produkter i oskadad, oöppnad förpackning kan bytas. Observera att öppnade produkter, pincetter eller penslar inte kan returneras av hygieniska skäl. Innan vi skickar ut produkterna kontrollerar vi alltid deras skick. Om produkten är skadad, vänligen skicka en bild till oss och till fraktbolaget.

För att genomföra en retur måste produkten vara oöppnad. Vänligen returnera endast din produkt efter att du har haft kontakt med CosmoReels.se. Märk paketet tydligt som “returvara.”

Om du har gjort en beställning och önskar att byta en produkt, vänligen kontakta oss för att arrangera detta.

Om du inte hämtar ut ditt paket kan det medföra en handläggningsavgift.

Vi vill också påminna dig om att det är ditt ansvar att kontrollera din skräppostmapp efter din beställning. Vår e-postadress, info@cosmoreels.se, kan hamna där.

När du beställer med ett fraktbolag, se till att ange salongens eller företagets namn vid beställningen. Om detta inte görs, kan paketet skickas till en servicepunkt. Om du använder företagspaket via DHL, se till att ge fullmakt för att DHL kan lämna paketet utan att du är närvarande för att undvika en extra avgift på 95 kr för missad leverans.


Return Policy

Innan du genomför en retur, vänligen ta kontakt med oss via info@cosmoreels.se.

Om du upplever något som gör dig missnöjd med din inköpta produkt, oavsett om det rör sig om en skadad vara, betydande fraktförsening eller andra klagomål, ber vi dig att vänligen skicka oss ett mail med relevant information om din klagan. Vi är här för att hjälpa dig.


Return Conditions

Du har möjlighet att returnera produkten inom 14 dagar efter att den har levererats till dig. För att en retur ska godkännas måste produkten vara i nyskick och oöppnad. Om produkten är skadad eller använd kommer den inte att återbetalas. Observera att bytesrätt endast gäller för produkter som är i oskadad och oöppnad förpackning. Vi kan tyvärr inte erbjuda bytesrätt för öppnade produkter av hygieniska skäl. Öppnade produkter inkluderar pincetter och penslar som inte längre är i en obruten förpackning.

Vi utför alltid en kontroll av produkten innan den skickas ut till dig. Om produkten är skadad ber vi dig att skicka en bild till oss och även till fraktbolaget för eventuell återbetalning av fraktkostnader. Innan du genomför en retur, vänligen ta kontakt med oss via e-post och beskriv varför du vill returnera produkten. Var vänlig och inkludera produkten samt dina kontaktuppgifter, och förse oss med ett spårningsnummer om tillgängligt.

Returer skickas till följande adress:

CosmoReels.se Mickedalavägen 27 30235 Halmstad E-post: info@cosmoreels.se

Observera att kostnaden för returfrakten betalas av kunden.


Returnera ett paket utanför Sverige

Vi säljer inom EU och Norge och alla returer som sker internationellt bekostas av kunden. Kontakta info@cosmoreels.se och invänta svar innan retur. 


Vill du byta produkt till annan storlek?

Vänligen skicka oss ett e-postmeddelande där du inkluderar din kundinformation och informerar oss om din avsikt att returnera produkten och ange den storlek du önskar i utbyte. Var snäll och ansvara för frakten tillbaka och förse oss med ett spårningsnummer.


Vill byta till annan produkt?

Returnera varan du har fått och skicka ett e-post berätta vilka

produkt du vill istället. Du som kund får stå för frakten tillbaka med spårnummer.


Transport skada

Om din vara är trasig efter frakt/transport. Vänligen kontakta oss via mail. Tag en bild på din trasiga vara och bifoga bilden i mailet.


Frakt Företag

Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar, men var medveten om att det kan ta längre tid under högsäsong. Vi vill informera om att vi inte kan ta ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som kan uppstå på grund av fraktföretaget.

När du beställer, vänligen se till att ange salongens eller företagets namn för smidig leverans. För privatpersoner tillkommer en extra avgift på 150 kr exklusive moms från DHL om detta inte anges. Om företagsnamnet eller salongens namn inte tydligt framgår i meddelandet eller under mottagarens namn, kommer vi att skicka paketet till en servicepoint.

Vi rekommenderar att du har en fullmakt när du bokar via Företagspaket hos DHL så att de kan lämna paketet även om du inte är närvarande. Detta hjälper till att undvika extra tilläggskostnader på 95 kr exklusive moms varje gång DHL missar leveransen.


Frakt Servicepoint

Vår normala leveranstid är 3-5 arbetsdagar, men vänligen ha i åtanke att det kan ta längre tid under högsäsong. Det är viktigt att notera att vi inte tar något ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som kan uppstå på grund av fraktföretaget.

När du har betalat fraktkostnaden eller uppnått fri frakt genom att nå ett visst belopp i din beställning, kommer ditt paket att skickas till din närmaste servicepoint för avhämtning. För att underlätta denna process är det viktigt att du alltid anger ditt mobilnummer vid beställningen, så att DHL kan skicka aviseringar och hålla dig informerad om leveransen.


Outhämtade paket

För icke uthämtade varor . Kommer vi skicka DHLs verkliga kostnad handläggningsavgift på ca 250:-. + ny fraktkostnad på 65:- om du väljer att vi ska skicka om paketet. Du måste höra av dig till info@cosmoreels.se. om du inte fått paketet inom 10 dagar. Hämtar du inte ut ditt paket och vi får tillbaka paketet, så kommer vi avvakta med att skicka paketet igen tills du har hört av dig igen. 

Kontrollera din skräppost

Har du inte fått mailsvar inom 5 dagar från https://osmoreels.se efter din beställning. Eller om du inte hittar din beställning i din skräppost. Då måste du höra av dig till info@cosmoreels.se

Return policy: lookbylinnstore.se

Vid frågor kontakta info@cosmoreels.se / www.cosmoreels.se

www.CosmoReels.se

Vat nr: SE559436746701, Org nr:5594367467


Köp & Leveransvillkor i korthet 

 • När du köper och beställer en produkt på https://cosmoreels.se, så accepterar du våra köp och leveransvilkor
 • För att beställa en vara på https://cosmoreels.se åldersgräns över 18år, annars krävs tillstånd av dina föräldrar att få handla hos oss.
 • Vid betald och bokad Utbildning återbetalas ej anmälningsavgift vid avbokad kurs.  
 • All personlig information som du anger vid beställning på https://lookbylinnstore.se hanteras enligt personuppgiftslagen och delas inte med till en tredje part.
 • Naturkatastrofer som inträffats utanför lookbylinn  kontroll anses som force majeure.
 • Vi har rätten att justera felsatt pris i efterhand. 
 • Fraktkostnader och betalningsavgifter redovisas innan du bekräftar köpet.
 • Kort information överförs via säker SSL-kryptering och lagras inte.
 • https://cosmoreels.se förbehåller sig rätten att ändra all information utan föregående meddelande.


Köp & Leveransvillkor 

Denna sida innehåller villkor. Läs dessa Köp & leveransvillkor noga innan du beställer några produkter från oss. Du borde förstå att genom att beställa någon av våra produkter, samtycker du till att vara bunden av dessa villkor.  Genom att placera en order på lookbylinn.tictail.com, garanterar du att du är minst 18 år gammal (eller har föräldrarnas tillstånd att köpa från oss) och att du acceptera dessa villkor som gäller alla beställningar på https://cosmoreels.se.  


Kvitto

Skickas till din angivna mailadress som du anger i din beställning. Kontrollera alltid skräppost efter beställning. Kvittot skickas EN gång från wikinhgruppen server (det går inte att få kvitto igen om du ange fel mailadress)


Personlig information Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). All personlig information som du delger kommer att hanteras enligt personuppgiftslagen https://comsoreels.se som ansvarig för personuppgifter. Endast behörig personal på CosmoReels AB, samt Whocoomerce s tjänst har tillgång till https://cosmoreels.se Den personliga information du lämnar kommer att användas för att säkerställa leveranser till dig, kreditbedömning, att tillhandahålla erbjudanden och information till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgänglig för https://cosmoreels.se, WordPress apptjänst (nyhetsbrev, fortnox) Klarna, paypal, swish ( din betaltjänst) och kommer inte att delas med tredje part. Du har rätt att ta del av den information som finns om dig. Du alltid har rätt att begära https://cosmoreels.se för att radera eller korrigera information som om dig. Genom att acceptera de https://cosmoreels.se förhållande samtycker du till ovanstående. Om cosmoReels eller ovanstående tjänster få intrång, stöld, hackad skall du som kund enl. GDPR bli informerad via din angivna mail om ärendets omfattning. Cosmoreels har även skyldighet att rapportera intrång, stöld, hacking till Datainspektionen.


Force Majeure

Händelser utanför https://cosmoreels.se kontroll, vilken ej skäligen är förutsebar, skall anses force majeure, vilket innebär att cosmoReels frigörs från https://cosmoreels.se  förpliktelser att fullgöra avtal. Exempel på sådana händelser är statliga åtgärder eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt, embargo, brand eller översvämning, sabotage, olyckshändelse, krig, naturkatastrofer, strejker eller brist på leverans från leverantörer. I force majeure ingår också regeringsbeslut som påverka marknaden negativt och produkter, till exempel begränsningar, varningar, förbud, etc.


Betalning

Alla varor förblir CosmoReels s egendom till dess att full betalning sker. Det pris som gäller är att uppsättningen vid den tidpunkt då du gör din beställning. Fraktkostnader och betalningsavgifter redovisas innan du bekräftar köp. Om du är under 18 år gammal måste du ha föräldrarnas tillstånd att köp från CosmoReels

Alla överföringar som utförs genom lookbylinnstore hanteras och omsätts genom tredje part dedikerade gateways för att garantera din säkerhet. kort Informationen lagras inte och all kortinformation hanteras över SSL kryptering. Läs regler och villkor för betalning gateway valt för transaktionen som de är ansvariga för transaktioner som gjorts. Paypal ( www.paypal.com) och Stripe ( https://klarna.se) swish (https://www.getswish.se) 


Outhämtade paket Varor som ej hämtas ut av kund och kommer i retur till CosmoReels inom Sverige kommer att faktureras DHL tillägg på 250kr. Paket som ej hämtas ut utanför Sverige och kommer i retur faktureras DHL tillägg + tullkostnad.


Moms Alla priser är inklusive moms på 25%, CosmoReels AB, Vat nr: SE559436746701, Org nr:5594367467


Cookies https://cosmoreels.se använder cookies enligt de nya elektronisk kommunikation Lagen, som trädde i kraft den 25 juli 2003. En cookie är en liten textfil som lagras på datorn som innehåller information som hjälper webbplatsen att identifiera och spåra besökare. Cookies skadar inte din dator, består endast av text kan inte innehålla virus och upptar nästan inget utrymme på hårddisken köra. Det finns två typer av cookies: “Session cookies” och kakor som är sparas permanent på din dator.Den första typen av cookies som vanligen används är “Session Cookies”. Under den tid du besöker webbplatsen, delar vår webbserver din webbläsare en unik identifierare sträng så att inte blanda ihop dig med andra besökare. Om du vill använda lookbylinnstore utan problem måste du ha cookies aktiverad.

Den andra typen av cookie sparar en fil permanent på din dator. Denna typ av cookie används för att spåra hur besökarna rör sig runt på webbplatsen. Detta används endast för att erbjuda besökarna bättre service och support. De textfiler kan utgå. Denlookbylinn.tictail.com vi använder denna typ av cookie för att hålla koll på din varukorg och föra statistik över våra besökare. Informationen lagras på din dator är bara ett unikt nummer, utan någon koppling till personlig information.


Extra Information lookbylinnstore förbehåller sig rätten att ändra all information, inklusive priser, tekniska specifikationer, när det gäller inköp och produkt erbjudanden utan förvarning. Vid händelse av när en produkt är slutsåld, CosmoReels har rätt att häva köpet och återbetala eventuella belopp som betalas på bästa sätt.CosmoReels ska också meddela kunden om motsvarande ersättningsprodukter om tillgängligt.

SMS-utskick Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order

Tvist Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Frågor: info@cosmoreels.se

Betalningsalternativ

– Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

– Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid – alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

– Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

– SWISH Betalning med SWISH görs i förskott till vårt SWISH konto där en länk öppnas automtiskt i kassan när man väljer swishbetalning. Sker inte betalning via länken kommer inte beställningen att gå igenom, utan kommer att makuleras. Swish handel avser handel från privatpersoner. Det går inte att betala manuellt till vårt swishkonto utan alltid genom länken som öppnas via betalsidan. 

– Paypal Med Paypal kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Paypal uppfyller PCI DSS och följer reglerna för som gäller för kortbetalning via internet. Paypal innehar även SSL-certifikat för att garantera säkerheten för dig som kund när du väljer detta betalalternativ.